Гаврата на Камелия разби Пайнера, виж как го срази!

0
322

Камелия просто не спира да атакува Митко Димитров и това си личи!

Фолк дивата Камелия не си поплюва по никакъв начин. Тя напусна „Пайнер“, но все още е бясна на собственика на компанията и го изразява по всякакъв начин, забеляза TOPactualno.com.

Ками се изгаври с тазгодишните награди на „Планета“. След като стана ясно, че може да няма церемония по връчване на отличията, певицата използва възможността да се подиграе с това.

Камелия пак провокира всички

„След като тази година няма да има церемония, може би ще изпращат наградите по куриер.“ – изригна подигравателно Камелия.

Ясно е, че блондинката е една от онези, които се чувстват недооценени в „Пайнер“. Тя беше част от компанията цели 17 години, но никога не стана Певица на година, което я нарани много.



Припомняме, че Камелия си тръгна от „Пайнер“ крайно недоволна, защото считаше, че заслужава повече. Тя изтъкна като причина финансовата страна на нещата, но всъщност това е било само част от проблема.

Основните претенции на изпълнителката на „Никотин“ бяха за това, че сама си финансира проектите, а после „Пайнер“ й взима половината от парите. Това се случвало и с участията й, заради което тя решила да си тръгне и да работи само за себе си.

Камелия обаче остана разочарована най-вече от небрежното отношение към нея по време на Наградите. Тя не спечели нито една значина статуетка, което се оказа пагубно за цялостните й взаимоотношения с „Пайнер“.

Тази година има огромен скандал с церемонията. За първи път бе пуснато гласуване в интернет, но то бе премахнато. За основна причина се счита фактът, че Преслава не води в класацията, а това прави Галена.

„Ками полудя, че не стана нито веднъж Певица на годината. Не може да се каже, че не го е заслужила, защото има уникални хитове, но така и не я избраха.“ – коментират познатите на красивата 48-годишна фолк дива Камелия.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.