Ген. Радев пое кормилото на България (ВИДЕО)

0
256

Датата 22 януари 2017 г. е част от най-новата история на България. Новият български президент ген. Радев пое своите ангажименти

Студът в София не попречи да се съберат достатъчно граждани, които  да видят как се сменя караулът и да чуят на живо първата официална реч на навия президент.

Ген. Радев
Ген. Радев вече официално пое своите ангажименти на държавен глава

Цялата церемония се проведе за първи път по начина, по който се случи днес. Специалистите я определиха като освещаване на бойните знамена на Богоявление. Ген. Радев заяви, че ще бъде президент на всички българи. Той ще настоява всички заедно да градим бъдещето на България.

Мнението на българите е разнопосочно, както винаги. Има хора, които очакват ген. Радев да промени живота у нас и страната ни да поеме към по-добри времена. Други са се уморили от обещания и не вярват, че нещо кой знае колко добро ще ни се  случи.

В крайна сметка колелото на историята се върти. Ако ген. Радев оправдае очакванията на българите, ще се превърне в герой. Може да го изберат и за следващ мандат. Ако се провали, народът ще го изрита с подигравки от „Дондуков“. Бъдещето ще покаже.



Не пропускайте и видеото на Нова ТВ с първата реч на ген. Радев като истински президент ТУК >>>.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.