Бомба: Жени Калканджиева срина Юлияна Плевнелиева!

0
1541

Жени Калканджиева разби илюзиите за дискретност, когато става въпрос за политика!

Красавицата Жени Калканджиева нанесе сериозно унижение на бившата ни първа дама. Мис България 1995 определи Юлияна Плевнелиева за най-зле представилата се президентша на България до този момент.

Евгения взе отношение по въпроса с встъпването в длъжност на Румен Радев. Тя се върна назад във времето, коментирайки предимно първите дами, които досега България е имала.

Жени Калканджиева нанесе удар по реномето на Юлияна Плевнелиева

Като единствената „издънка“ Жени Калканджиева ясно даде да се разбере, че счита съпругата на Росен Плевнелиев. Според миската, Юлияна много е изложила и себе си, и мъжа си, като не се е появявала с него на повечето събития.

„Една първа дама трябва да умее да се държи до президента. Трябва да се облича стилно и да върви плътно зад него.“ – каза Жени в „Комбина“.



Разбира се, причината Юлияна Плевнелиева да се крие от обществеността най-вероятно се корени в лошите й взаимоотношения с бившия вече президент. Не е тайна, че двамата са пред развод и са били така още преди той да стане държавен глава. Заради поста си, Росен Плевнелиев е убедил съпругата си да остане с него за пред хората още 5 години.

Жени Калканджиева определи всички останали първи дами, които сме имали досега, като по-добре изпълняващи длъжността си. Най-добро впечатление й е направила Антония Стоянова, която счита за много стилна жена. Зорка Първанова също е сред любимките й.

За настоящата първа дама Десислава Радева миската каза също ласкави думи. Счита я за доста силна по характер жена, щом е омъжена за военен. Затова очакванията й са големи.

Единствената забележка на Евгения Калканджиева, като човек, свързан с модата, е в обличането на госпожа Радева. Както знаем, президентшата има снимки с рокля над коляното, което за жена от нейния ранг се счита за недопустимо.

„Убедена съм, че ще си направят най-добрия екип, който ще им помогне максимално. Имат още какво да учат и той, и тя.“ – сподели виждането си съпругата на Тачо.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.