Кръв омърси и помрачи конкурса Мис Свят 2014

0
389

Тази година престижният конкурс Мис Свят 2014 беше помрачен от една жестока трагедия. Една от претендентките беше брутално убита

Много красота, стил, изтънченост и таланти съпровождаха за пореден път престижното издание на уникалния конкурс Мис Свят 2014 г.

Победител стана чаровната млада красавица от Южна Африка Ролийн Строс.  Короната беше поставена по традиция от Мис Свят 2013 г. А това е красивата  Мегън Йънг от Филипините.

На второ място беше класирана Едина Кулчар – Мис Унгария, а Елизабет Сафрит – Мис САЩ стана втора подгласничка и зае третото място.

miss-world
Мис ЮАР стана Мис Свят 2014
miss
Награждават Ролийн Строс с короната на Мис Свят 2014

Емоциите, напрежението, радостта и разочарованията за някои от претендентките в Лондон в конферентния център на брега на Темза  „Ексел Лъндън“ не могат да се сравнят с трагедията, която сполетя Мис Хондурас.



Младата, само 19-годишна Мария-Хосе Алварадо и нейната малко по-възрастна сестра София (23-годишна) бяха брутално застреляни.

Като първи заподозрян в списъка на полицията е приятелят на София Плутарко Риас.

miss-hondurass
Убитата Мис Хондурас:  Мария-Хосе и София; долу е заподозреният убиец

Денят на трагедия все още е под въпрос, но мъртвите тела са открити  един ден преди Мария-Хосе да отлети за Лондон, за да се съревновава с останалите световни красавици за титлата Мис Свят 2014.

След като короната беше поставена на тазгодишната красавица Ролийн Строс, тя заяви, че едно от първите неща, които ще направи през следващата година, докато оглавява класацията, е да посети Хондурас и да съдейства за построяване на училище на името на убитите  Мария-Хосе и София  Алварадо.

 

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.