Отец Джонсън: Апокалипсисът идва със смъртта на Фидел Кастро! (Още смразяващи пророчества)

1
213

Отец Джонсън прави ужасяващи пророчества приживе

Отец Джонсън пророкува неща, които вече са се сбъднали. Неговото забранено пророчество накара мнозина да настръхнат от ужас.„Когато Фидел Кастро почине, ще настъпи Апокалипсис на земята.

Отец Джонсън пророкувал за след смъртта на Кастро

Очакват ни войни, икономически колапс, страдание. В крайна сметка дните ни свършват”, твърди отец Джонсън.

Тези негови думи са казани в далечната 1981 година. В Америка той се счита за един от съвременните пророци.

Той е предрекъл много събития от модерната ни история. И с точност за време и дата. Отец Джонсън е предрекъл например падането на Берлинската стена, разпадането на СССР.Отшелникът е познал за атентата на 11-ти септември, както и Арабската пролет, смъртта на Кадафи и още много важни събития по света.Пророкувал е и за бъдещето на България.

„Когато берлинската стена рухне на 9-ти ноември 1981 г., тогава и Съветският съюз ще бъде разтърсен от основи. Той ще се разпадне, няма да е същият. Но Русия ще се възстанови много бързо. Ще се съвземе и пак ще се възкачи на световната сцена. Страшното ще настъпи, когато умре Фидел Кастро”, твърди американския феномен.

Според неговото видение тогава ще настъпи истински хаос и ужас на земята.

„Ще настъпи невиждана икономическа криза в САЩ. Борсите ще се сринат, парите ще се превърнат в хартийки. Катаклизмът ще повлече и Европа, икономиките на най-мощните държави ще се сринат. Ще настъпят страдание, хаос и войни!

От огъня, който ще срине много неща, ще израсне един нов център. Той ще бъде на богатството и на властта. Ще израсне на изток от „Желязната завеса”. Там, където Европа започва”, е скритото послание на мистичния феномен.

Думите на светия отец са много шокиращи. Пророчествата му са тревожни. Хубавото е, че региона, който той цитира за новия дом на светлината, богатството и властта вероятно е нашия.

Защото през 1981 г. България е на изток от „Желязната завеса”, а днес е там, от където започва Европа.

Пророчествата на отец Джонсън съвпада и с това на други известни гадатели. И те са категорични, че земята на родината ни е свещена. И може да послужи като „ноев ковчег” за един рушещ се свят.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Не знам кой е редактирал статията, но поне да провери годината на падането на стената…

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.