Прераждане: Ето как да разберем дали сме били тук и преди!

0
1155

Теориите, свързани с прераждане, са много интересни и будят наистина доста въпроси и коментари!

От векове се обсъжда дали има прераждане или то е плод на човешкия страх, че смъртта е краят. След множество задълбочени изследвания, към днешна дата човечеството клони по-скоро към положителен отговор.

Тук обаче идва интересният въпрос, който всеки, вярващ в прераждането, си задава. А именно – прероден ли съм аз?

Всяко прераждане носи своите белези

Както знаем, спомените от предишните животи се заличават до 3-годишна възраст и затова все още няма доказано прераждане. Това обаче не значи, че не съществува, а различни учени разгръщат начините, по които можем да узнаем миналото на своята душа.

Според една теория на Пако Рабан, човек може да разбере дали се е прераждал или е чисто нов. Това става по външния му вид в настоящия живот.



Ученът смята, че когато една душа се връща на земята, тя оставя знаци за това. Тоест избира тяло, което да носи белезите на нейното прераждане.

Първата черта, според която се разбира истината, е свързана с меката част на лицето. Под такава се разбират ушите. Ако те са силно изразени и удължени, то значи душата на дадения човек не е за първи път тук. Такива хора са обикновено доста мъдри. Те често са част от интелектуалната общност.

Очите също са фактор по въпроса с прераждането. Ако те са по-изтеглени към слепоочията, говорим за пореден живот. Ако обаче са в близост до носа, най-вероятно това е чисто нов човек.

Разбира се, хората, които не са се прераждали досега, е нормално да бъдат доста инфантилни и дори лекомислени. Те цял живот са деца, защото дущата им на практика е детска. По това също може да се разбере колко е възрастен всъщност един човек.

Психоаналитиците от години боравят с прераждането като метод на своите изследвания. Те го правят под формата на хипноза, когато принуждават човек да направи своята реинкарнация.

За да си спестите хинозата, TOPactualno.com ви предостави някои способи да разберете истината за своята дуща. Надяваме се да сме ви били от полза.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.