Ето я жената, отнела невинността на Григор Димитров! (СНИМКИ)

0
294

Григор Димитров в момента върти пълноценен любовен живот, но пътят му започва от една известна щерка!

Великият ни тенисист Григор Димитров, който прави подвиг след подвиг в Австралия в момента, никога няма да забрави една жена от своя живот. Става въпрос за една много богата девойка, която е взела ума на Гришо преди десетина години.

Това е Симона Стефанова. Тя е дъщеря на Ангел Стефанов, който е приближен до Мултигруп. Хубавицата е с няколко години по-голяма от тенисиста, но това не им попречило да изживеят бурен романс.

Връзката на Григор Димитров с Мони се превърнала не просто в първите физически изживявания на Гришо в любовта, но и в нещо много повече. Двамата останали заедно повече от година и прекъснали отношенията си заради отиването на Симона да следва в САЩ.

Красавицата все още се подвизава там. Тя живее в Маями, където Григор също често ходи. Той има къща в Щатите, но не се знае дали все още поддържа някакъв контакт с първата дама на сърцето си.



Григор Димитров е голям любовчия и винаги е бил такъв
Григор Димитров има богато любовно минало

По онова време Гришо е бил много по-срамежлив и стеснителен. Говори се, че той много трудно правел първата крачка в любовта, но момичетата му се лепели сами.

И днес не е много по-различно. Въпреки че през леглото му минаха известни красавици като Мария Шарапова и Никол Шерцингер, Григор Димитров продължава да бъде все така скромен. Споменатите дами най-вероятно не са чакали покана от него, а сами са го съблазнили.

Любовният живот на първата ни ракета е много богат и винаги е бил такъв. Известно е, че той е имал нещо по-специално и с Мика Стоичкова. Това е било в тийнейджърските му години и не е изключено именно щерката на Камата да е поела щафетата от Симона Стефанова.

Излагаме на вниманието ви фотоси на Мони, за да видите внимателно коя е жената, отнела невинността на Гришо. Приятно гледане!

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.