Вярвате или не: От водката има милион ползи (И не само за топ настроение)

0
321

Водката е една от най-популярните напитки в света

Водката е алкохолна напитка без цвят и мирис. С нея се забъркват и коктейли. Но водката може да се употребява и за друго. Не само за приятно напиване. Тя може да се използва и за много други неща в бита и домакинството.

Водката чисти

Бижута със скъпоценни камъни перфектно се изчистват с популярното питие. Просто ги поставете за пет минути в чаша с напитката и ще се удивите на резултата.Ако ви ужили медуза в морето, компрес с водка облекчава болката.

За да почистите добре очилата си, просто топнете парцалчето в алкохола. И ги изтрийте добре. Ще заблестят като нови.

Ако дрехите ви са пропити с неприятна миризма, напръскайте ги с водка. Или с пулверизатор, пълен с алкохол и ги оставете да се проветрят. От миризмата няма да има и помен.



Стъклата ще заблестят и няма да има помен от петна по тях. Ако в разтвора с вода прибавите малко от огнената течност.

За да удължите живота на рязаните цветя, използвайте този трик. Към водата прибавете малко водка и захар. Питието унищожава бактериите, а захарта дава храна.
Щом борбата с плевелите ви омръзне, на помощ ви идва питието.

Смесете 30 мл водка, няколко капки от препарат за миене на съдове и две чаши вода. Така получената смес изсипете в бутилка със спрей и третирайте неприятелите. Ще се изумите от бързия ефект!

Обичате да майсторите сладкиши. Ако към тестото прибавите малко водка, те стават невероятни. Вкусни, сочни и много апетитни.За да се отървете от нахалните насекоми, просто от време-навреме пръскайте на местата, където се събират. С алкохолната напитка.

Неприятната миризма по краката също се премахва с водка. Просто сложете във ваничката с вода малко от напитката.

И ще се отървете от нея бързо.Ако искате вкусно приготвено месо, също идва но помощ водката. В марината сложете от питието, горчица, лъжица кисело мляко и любимата ви подправка. Вкусът е невероятен!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.