Близките на Деян Донков и Радина Кърджилова грейнаха от щастие!

0
363

Деян Донков и Радина Кърджилова най-накрая се решиха и направиха това, което близките им искаха от 5 години насам!

След като се сдобиха със свой общ наследник, Деян Донков и Радина Кърджилова очевидно нямат спирачки. Двойката набързо успя да престъпи към следващия етап в отношенията си, а именно брак.

Двамата акьори вече са женени. Цели 5 години им трябваха, за да осъзнаят, че трябва да скрепят любовта си и пред закона.

Сватбата е била много скромна. Тъй като Деян и Радина не искали да вдигат шум, те сътворили тайно бракосъчетание, на което приссътвали само семействата им и по няколко от най-близките им приятели.

Звездата от „Стъклен дом“ отдавна искаше по-сериозно обвързване с половинката си, но актьорът сякаш все бягаше. Твърди се, че Деян Донков толкова дълго е обмислял дали да направи Радина Кърджилова своя жена поради разочарованието си от предния си брак.



Деян Донков и Радина Кърджилова вече са женени и с дете
Деян Донков и Радина Кърджилова вече са истинско семейство

Както е известно, звездата от „Изпепеляване“ има зад гърба си развод и още едни син. Счита се, че актьорът не е искал да рискува отново с брак, за да не съсипе връзката си с Радина.

30-годишната актриса обаче някак е успяла да убеди възлюбеният си да й предложи. Дори се говори, че този път той сам е подхванал темата за женитба.

Онова, което преобърнало изцяло мирогледа на Деян Донков, било раждането на второто му дете. След като отновото се видял в ролята на баща, актьорът решил, че не може синът му да расте с родители, които живеят в грях. Затова побързал да предложи брак на жена си и сватбата им не закъсня. Тя идва само броени месеци след раждането на детето им.

Деян Донков и Радина Кърджилова са една от най-известните двойки у нас. Те винаги са приковавали вниманието със своята ексцентричност. При тях има известна разлика във възрастта, но тя се компенсира от изгарящата страст, която изпитват един към друг. Може би това ги държи заедно толкова дълго време.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.