Шамани от Сибир с ужасяващи пророчества: Астероид удря фатално земята през 2019 г. (Ето какво ни чака)

0
503

Шамани от Сибир вещаят апокалиптични промени на Земята

Шамани от Сибир пророкуват ужасяващи видения за края на света. Според маговете от севера земята ще бъде ударена от астероид на 1-ви февруари 2019 г. Той ще предизвика изместване на магнитните полюси, както и потоп. Дори да не се сблъска с планетата, а да мине покрай нея, това ще се случи.

Шамани от Сибир вещаят злини

Те предричат и падането на комета над Атлантика. Явлението ще предизвика чутовни урагани, цунамита, които ще отнемат живота на 2,3 млн. жители. Маговете от Чукотка са категорични, че на човечеството е необходимо „мощно разтърсване”, за да се осъзнае и обнови света.

„Висшите сили дават възможност на хората да се поправят, но те не разбират или игнорират знаците. За това ще изпратят нов просветител на човечеството, който ще дойде от Русия”, предупреждават те.

Шаманите от Сибир са митична общност от тайнствената тайга, които са известни с точните си предсказания за съдбата на човечеството.



Маговете предвижват климатичните аномалии, причинени от неразумните действия на хората- изпепеляващи жеги, унищожителни порои, смъртоносни земетресения.

Те са предрекли избухването на гражданската война в Украйна. Шаманите от Сибир видяха и тълпите от бежанци през 2007 г., надвиснали над Европа.

Гадателите предвидиха кървавия сблъсък между Изтока и Запада, както и „мъжете в черно” , имайки предвид джихадистите от „Ислямска държава“. Те обаче са категорични, че изпитанията пред хората от земята, тепърва предстоят. Според тях между нас има извънземни, приели човешки образ.

Те обаче не се намесват, не ни превръщат в своя колония, за да не ни попречат в историческото ни развитие.

Шаманите от Сибир предупреждават, че водата на Стария континент ще бъде отровена, а на Черния буквално ще се изпари.

Пророците от тайгата твърдят, че Сибир и Далечния изток са попили космическата енергия и там ще се развиват най-благоприятно всички форми на живот. Според тях Азия ще се превърне в райска градина и бъдещ културен център на света.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.