Любовен хороскоп за февруари за зодиите Водолей и Риби

0
249

Дайте ясен знак на лицата, които бихте искали да опознаете по-отблизо

Представителите на зодия Водолей ще се радват на доста близки отношения с партньора си през този месец, вещае точният любовен хороскоп.

Ето какво предсказва точният любовен хороскоп за всяка една зодия:

любовен хороскоп
Любовен хороскоп за февруари за зодиите Водолей и Риби

ВОДОЛЕЙ
Обвързани:
Всичко помежду ви ще е толкова прекрасно, че ще имате усещането, че отново се влюбвате в човека до вас. Не позволявайте вниманието ви да бъде откраднато от работата или приятелите ви. Не забравяйте, че това положение няма да продължи вечно, така че му се отдайте.

Свободни:
Дайте ясен знак на лицата, които бихте искали да опознаете по-отблизо, съветва точният любовен хороскоп. Ако искате да получите специално внимание, наблегнете на чара си. Ще сложите началото на нова връзка, но ще бъде кратка. Въпреки това се насладете на момента.



РИБИ
Обвързани:
Настроени сте на вълна забавления, а половинката ви няма нищо против. През втората половина от месеца ще сте инициатор на голяма част от интимните ви моменти. Намерете повече време за дома и любимия ви човек.

Свободни:
Онези, които ви ласкаят с комплименти, ще привлекат вниманието ви. Мотивацията ви ще ви сближи с хора, за които всички казват, че не са за вас. Не е изключено да се въвлечете в тайна връзка с обвързан човек. По един или друг начин той/тя ще успее да влезе под кожата ви, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.