Бомба: Избухна скандал с България на „Мис Вселена“

0
250

Мис Вселена не стана българка, но пък на конкурса всички разбраха, че имаме представителка!

Конкурсът „Мис Вселена“ тази година се превърна в повод за критики към нашата страна. Българската участничка Виолина Анчева предизвика един куп недоволства у сънародниците си.

21-годишната красавица се появи с тоалет с чанове, който показа голяма част от тялото й. Това се възприе от някои като тотална липса на стил и морал в участието ни на конкурса.

Организаторката на „Мис Вселена България“ прие много тежко критиките. Маги Вълчанова се чувства пряко засегната, защото тя е лидерът на българския екип в световния конкурс.

Обяснението на Маги е, че са искали да съчетаят традициите с модерното. Тя не приема тоалета на Виолина за прекалено разголен.



Виолина Анчева на Мис Вселена
Виолина Анчева на „Мис Вселена 2016“

„Руското посолство приветства своята участничка и й изпрати цветя. Аз получих само букет от обиди от своите сънародници. Въпреки това, горда съм, че представихме България по този начин.“ – казва Маги Вълчанова.

Победителка в конкурса иначе стана Ирис Митнаер. Тя е новата Мис Вселена, което се възприе от Европа добре, понеже този път короната отиде на Стария континент.

Интересното е, че победителката е с доста висок интелект, за разлика от предишните шампионки в конкурса. Тя учи за стоматолог и един ден ще бъде мечтаният зъболекар за всеки мъж.

Ирис паралелно се занимава и с мода. Тя стана Мис Франция, преди да се превърне в Мис Вселена. 23-годишната красавица не спира да удивява света.

Що се отнася до България и Виолина Анчева, нашето участие ще бъде запомнено само със скандала, който се заформи у нас след представянето й. Нещо, което със сигурно не радва Маги Вълчанова и компания.

„Цяла Европа ни знае като чалгари, защото изпълнителките в този жанр се снимат полуголи. Благодарение на Виолина, вече цял свят ни знае като такива. Ужас, просто потресаващо е, че така се представихме.“ – пише възмутен форумник.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.