4-годишно хлапе доказа, че прераждането съществува

0
906

Хлапето е прероден морски пехотинец, изгубил живота си преди повече от три десетилетия

4-годишният Андрю Лукас доказа, че прераждането наистина съществува.

Истината е, че прераждането винаги е било доста спорна тема. Докато едни го отричат категорично, то други са повече от сигурни, че то съществува.

прераждането
Хлапето е прероден морски пехотинец, изгубил живота си преди повече от три десетилетия

Хлапето от американския град Вирджиния Бийч, щата Вирджиния обаче доказа безспорно, че прераждането наистина съществува.
Майката на детето твърди, че то е приютило духа на морски пехотинец, изгубил живота си преди повече от три десетилетия.

Тя стигнала до шокиращото разкритие, след като Андрю започнал да се държи доста необичайно. Той споделял множество подробности за прераждането, които били плашещо точни. Малчуганът посочвал адреси и детайли от живота си като военен.



Отначало майката на момчето прави опити сама да разгадае ситуацията. Предполага, че детето й се е преродило, но така и не успява да докаже предположенията си. В крайна сметка тя се обръща за помощ съм известно тв шоу. Благодарение на помощта на специалистите, работещи за шоуто, истината за прераждането излиза наяве.

Оказва се, че всъщност 4-годишният Андрю е прероденият сержант Лукас. Военният загинал по време на бомбена експлозия в Ливан през далечната 1983 година.
Семейството на хлапето има намерения да се свърже с професионален екстрасенс. Целта е да намерят отговори на някои обстоятелства около случая, които все още не са изяснени.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.