Приближаваме се до Апокалипсиса

0
467

Прогнозата за тази година е още по-мрачна

Учените алармират, че светът се доближава все повече до Апокалипсиса.

Авторите на твърдението, че се доближаваме все повече до Апокалипсиса разкриват причините за това.

Апокалипсиса
Прогнозата за тази година е още по-мрачна

Те посочват, през последните 365 дни климатичните промени, ядрените оръжия и избирането на Доналд Тръмп за президент на САЩ изправят човечеството пред сериозна заплаха.

Те оприличават ситуацията на тази от 1953 година. Специалистите уточняват, че сравняват ситуацията с тази година, тъй като тогава издъхва Йосиф Сталин. Това слага началото на ядрената надпревара между двете най-велики сили в света – САЩ и Русия.



Лоурънс Краус, който е председател на организацията Бюлетин на ядрените учени посочва, че до Апокалипсиса все повече ни доближават президентите Доналд Тръмп и Владимир Путин.
Причината за това е, че и двамата продължават модернизацията на ядрените арсенали. Да не пропускаме и факта, че се намесват във военните действия в Сирия и Украйна.

Той дори припомня, че в речите си Тръмп многократно спомена, че не вижда проблем за въоръжаването на Япония и Южна Корея. Той е категоричен, че на двете държави трябва да се даде възможността да се защитят от Северна Корея.

Да не забравяме, че напрежението в тази част на света се изостря допълнително и от конфликта между Пакистан и Индия. В заключение ученият посочва, че 2017 година ще приближи света още повече до Апокалипсиса, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.