Щерката на Майкъл Джексън разкри дали му е истинско дете или не!

0
375

Майкъл Джексън остави две деца полусирачета, но вече 18 години целият свят се чуди дали те са негова кръв!

Поп идолът на няколко поколения Майкъл Джексън все още е жив за огромна част от населението по света. Хората продължават да слушат неговата музика и да го боготворят. Едно нещо от живота му обаче продължава да не дава мира на мнозина.

То е свързано с двете деца на Джако. Още докато беше жив, много от хората изказваха съмнение, че Принс и Парис не са негова кръв. Разбира се, основният аргумент в тази насока е фактът, че и двамата изглеждат от европеидната раса, а кралят на попа, макар да се оперира, носеше гени на чернокож.

Парис Джексън вся яснота относно този въпрос. Дъшерята на изпълнителя на Smooth criminal обяви категорично позицията си относно своя произход.

„Искам да го кажа веднъж завинаги. Аз съм истинска дъщеря на Майкъл Джексън и имам доказателства за това. Писна ми 0т всякакви спекулации по този въпрос. Не можете да ми отнемете моя татко.“ – избухна Парис пред американски таблоид.



Майкъл Джексън остави на света тази красавица
Щерката на Майкъл Джексън в наши дни

Слуховете определяха за неин истински баща Арнолд Клайн, който е бил дерматолог на Джако. Самият той наскоро намекна за това и оттам се почна наново полемиката.

Говори се отдавна, че Майкъл е платил на майката Деби Роу да роди от него, но тъй като не е искал да си ляга с нея, е прибегнал до услугите на Клайн. Процедурата е била осъществена най-вероятно ин витро, но това повдига интересния въпрос защо самият Джако не е дал гените си.

Именно тук издиша теорията за „изкуствения“ баща на Парис и Принс Джексън. Ако е имало ин витро, както сочат всички данни, няма никаква логика певецът да не е участвал със собствения си „материал“. Разбира се, единственото обяснение би било, ако е бил стерилен.

В крайна сметка съмнението винаги ще остане, въпреки изявлението на Парис. 18-годишната девойка се оказа доста скандална. Наскоро тя хвърли и друга бомба, касаеща смъртта на баща й, която според нея е била предизвикана по умишлен път.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.