Христо Стоичков стана герой в клипа на Джей Ло и Рики Мартин (ВИДЕО)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Христо Стоичков отново се прочу, след като го видяхме в клипа на  Джей Ло и на Рики Мартин, посветен на предстоящото Световно първенство по футбол Бразилия 2014

Песента се казва Adrenalina и е в изпълнение на световни звезди като Дженифър Лопес, рапърът Уисин и Рики Мартин.

Българските спортни медии потърсиха Христо Стоичков за коментар. Не е случайно защо българинът танцува, заедно с тези световни знаменитости. Той също е една неподправена световна знаменитост. В момента Христо Стоичков е един от 100-те най-добри и най-успешни футболисти в целия свят. А както знаем футболът е може би най-многобройната игра и има най-многочислената публика.

Христо Стоичков

Христо Стоичков стана герой във видео на Джей Ло и Рики Мартин

Христо Стоичков каза, че докато снимали видеото, всички се забавлявали страшно много. Да си успял и да бъдеш на едно място с други успели, вероятно е нещо прекрасно.

А на мястото на Христо Стоичков можеше да бъде Пеле или друга футболна звезда, но българинът успя да спечели сърцата на феновете по света и извън терена.Колкото и да не се нрави на много българи, но когато в чужбина се каже името България, първата реакция е Христо Стоичков. Христо Явашев – Кристо, Васко Василев, фамилия Ешкенази, оперните звезди като Гяуров, Гюзелев, Гена Димитрова и много други са все успели зад граница българи, но Христо Стоичков води класацията.

Христо Стоичков

Христо Стоичков се забавлява от сърце

Видеото е дело на Джеси Тореро. Режисьорът избрал за снимките Маями. В момента Христо Стоичков и неговото семейство също живеят там. Родният ни футболист и световна легенда Христо Стоичков работи като коментатор за Телевиса ТВ.

Христо Стоичков

Христо Стоичков и рапърът Уисин

Adrenalina ще бъде един от хитовете в новия албум на El Regreso del Sobreviviente. Рапърът е направил още записи с други изпълнители, сред които Мишел Тело,  50 Cent, Рики Мартин, Питбул, Крис Браун,  Франко Де Вита, Темпо и Зайън, научихме от  standartnews.com.

сподели бутон

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар