Фетишът „Христо Живков“ все още преследва Моника Белучи!

0
241

Моника Белучи продължава да си пада по точно определен тип мъже!

Считаната за номер 1 по красота жена в света, Моника Белучи, не спира да бъде обект на мъжките фантазии и желания. Като такава тя все още приковава вниманието им и затова няма как да бъде подминат един факт.

Той е свързан с предпочитанията на актрисата по отношение на любовта. Италианската хубавица си пада по по-млади от нея мъже и това вече е съвсем ясно.

Както се говори от месеци, Моника Белучи има зад гърба си авантюра и с българин, който е с над десетилетие по-млад от нея. Двамата имат участие в общ филм преди време и се предполага, че тогава е пламнала тръпката помежду им. Става въпрос за Христо Живков, когото наблюдавахме около месец във „ВИП Брадър“.

Мъжете в леглото на актрисата обаче винаги са по-млади от нея. Дори най-голямата й любов Венсан Касел е с две години по-млад.



Моника Белучи си пада по младоци
Моника Белучи има интересен фетиш

За необичайния фетиш на Моника Белучи отново се заговори след новината за поредното й ново гадже. То пак е по-млад мъж. Става въпрос за Жил Льолуш, който е на 44 г. Тук е моментът да припомним, че най-красивата жена в света е вече на 52 г.

С Касел Моника остана 14 години и му роди две дъщери. Преди това обаче тя има още един брак. Той е с Клаудио Басо, който също е леко по-млад от нея. Любовта им продължи 5 години.

Италианската хубавица сякаш винаги е била с младоци. Това се води за неин откровен фетиш, но предвид красотата й, надали си личи, че е по-голяма от тях.

Моника Белучи се счита от мнозина за жената на 20 век. По цял свят я нареждат редом до София Лорен и Мерилин Монро, което е съвсем логично, защото звездата от Invisible изглежда шеметно дори и днес.

„Не е лесно да бъдеш Моника Белучи. Толкова години прожекторите са насочени към нея, а тя продължава да бъде номер едно.“ – пишат в Италия.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.