И ти можеш да станеш милионер! Просто ти трябва игла и конец

0
640

Ако имаш игла и конец, може да сториш чудо

Игла и конец, и малко вяра и можеш да станеш човек с много пари. Всеки човек има едно съкровено желание, което иска да се сбъдне. Този метод действа безотказно. Той е използван от нашите баби, които са постигали това, към което са се стремели.

С игла и конец ставаш милионер

И наистина е страшно елементарен. Просто ни трябва една игла и дълъг конец. Така обаче трябва да прецените дължината му, че с него да направите общо четиридесет бода.

Ритуалът е прост. Не изисква никакви умения. Нито някаква специална подготовка или други предмети. Освен игла и дълъг конец, независимо от цвета.

За сметка на това желанията ще се изпълнят като с магическа пръчка. Стига да се изпълнява както трябва. Не вярвате ли в силата му? Не ви остава нищо друго, освен да опитате. И сами да се уверите в неговото действие.



Тази „народна рецепта” за сбъдване на желания наистина е тествана във времето. И е преминала изпита с пълен отличен.Много хора, които са го пробвали наистина, са постигали това, за което са мечтали винаги.

Може да сте сигурни, че за четиридесет дни ще се сбъдне и най-щурото и според вас невъзможно желание. Той наистина сбъдва вашите мечти и те се превръщат в реалност.

За да приложите този метод, трябва да имате игла и дълъг конец. И вяра, че наистина желанието ви ще се сбъдне.Първо трябва да прекарате конеца през ухото на иглата.

И през това време изричате на глас желанието. Което трябва да бъде ясно формулирано. Конецът, който нанизвате трябва да е дълъг за 40 бода. В случай че конеца не ви стигне, не слагайте друг, защото иначе желанието няма да се сбъдне.

Направете първия бод и вкарайте иглата в шев и я оставете встрани. Следващия ден направете следващия. Конците да се наслагват един след друг, а бода да бъде прав. Това продължава 40 дни. В последния ден изречете желанието четири пъти.

Като се обърнете на четирите посоки последователно.И накрая завържете конеца на възел. Ако сте изпълнили ритуала правилно, с игла и конец, желанието ще се изпълни след 40 дни. Успех!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.