Очите на различните зодии не гледат еднакво (Кой какъв поглед има)

0
389

Очите на различните зодии гледат различно

Очите на представителите на зодиакалните знаци нямат един и същи поглед. Астролозите са на мнение, че различните знаци от зодиака имат определена характерност на погледа.
Овните имат пронизващ поглед. В очите им се чете някаква устременост. Сякаш всеки един момент ще тръгнат на война, независимо каква е.Или поне ще хукнат да прескачат нещо.

очите на зодиите гледат различно

Очите на Телците са изразителни. Погледът име открит, топъл и много земен. Внушават сигурност, добронамереност и спокойствие.

Близнаците притежават много буден и изразителен поглед. Той е видимо закачлив и кокетен.Специфичният им изказ се забелязва най-вече когато те се смеят.Представителите на зодия Рак имат сериозен поглед. Понякога те гледат дори намръщено. Очите им са хубави и дълбоки. Но в тях се чете носталгия, тъга и някаква предпазливост. Сякаш се страхуват да се доверят и разкрият напълно.

Лъвовете имат магнетичен поглед. Очите на представителите на тази огнена зодия имат светлина в тях. Познават се по това, е те гледат отдолу нагоре и едновременно с великодушие. И с огромно осъзнаване на собствената си значимост.



Очите на Девите са чисти, по детски невинни.Погледът име откровен, прям и много чист. Те са най-фотогеничния знак.Замечтаният поглед е приоритет на Везните. Вроденият вътрешен финес предизвиква един миловиден и топъл поглед. Те имат отличителна усмивка. И ги дарява с характерна красота.

Скорпионите имат стоманени и притеглящи очи. Фиксиращи, проницателни, който не може да се смути. При една „визуална” битка представителите на тази зодия побеждават винаги.
Живи, бедни, игриви, с искрици в очите си. Такива са очите на Стрелците. Те сякаш се забавляват и се надсмиват.

Очите на Козирозите са втренчени. Те сякаш непрекъснато притеглят. Те най-често имат погледа на психопата-гледат втренчено, твърдо. Непроницаеми са и не реагират на външни дразнители.

Погледът на Водолея е разсеян. Често изглежда сякаш се рее в други светове. Добряшки, открит, можеш да му се довериш напълно.

Очите на представителите на зодия Риби са тайнствени, леко отнесени. Дори липсват, все едно гледат през вас.Големи, влажни, изразителни, все едно „четат” във вас.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.