Веселин Марешки: Давам апартаменти без лихва, ако спечеля изборите!

0
401

Веселин Марешки вече иска и търси промяната!

Бизнесменът Веселин Марешки посочи основните неща, които иска да промени, ако триумфира на парламентарните избори следващия месец. Той е решен да промени живота на хората в страната. Затова разкри някои от моментите, които ще доведат до въпросната промяна.

На първо място варненският фармацевтичен и петролен бос смята да поощри раждаемостта. Той обаче ще го направи само за хора, завършили минимум средно образование и на възраст над 21 г.

„Смятаме да даден на всички семейства, които имат поне средно образование и са на над 21 г., жилище с по 300 евро на кв. м., безлихвено за период от 10 години.“ – каза Веселин Марешки в „Комбина“.

Той смята и да се бори с гласуването на неграмотното население по избори. Ако неговата партия „Воля“ вземе властта, най-вероятно при гласуване ще се изисква диплома за образование, като минималното изискване ще бъде за средно образование.



Веселин Марешки
Веселин Марешки разкри какво иска да направи, ако вземе властта

Веселин Марешки отдавна цели да влезе в политиката, но неговата звезда изгря чак на последните президентски избори, когато се класира на престижното четвърто място. Преди това той многократно се е кандидатирал за кмет на Варна, но има само загуби.

Ако спечели изборите на пролет, Марешки твърди, че цените на горивото ще паднат до 1.95 лв., а ако изгуби, ще скочат до 2.40 лв.. Бизнесменът сподели пред Лора Крумова, че екипът му е провел проучване и е сигурен в тези данни.

Веселин Марешки се определя като човек от народа. Той все още се разхождал сред населението свободно, без охрана. Според него, затова управляващите не го харесват. Те са му пратили проверка от НАП, която в момента все още се провежда.

Като човек на бизнеса, Марешки се определя като десен. Той обаче твърди, че е много социално настроен, понеже мисли само за подобряването на живота на българския народ.

Себе си бизнесменът не вижда като бъдещ премиер, но се надява да има възможност именно той да избере един ден в чии ръце да попадне управлението на България.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.