Истината: Ето как става едно влюбване!

0
543

Едно влюбване се осъществява на духовна вълна, а не толкова на физическа!

Всички сме чували, че без физическо привличане всяко влюбване е много трудно постижимо, дори може би невъзможно. Това до известна степен е така, но да си зададем въпроса „Какво е красив човек?“.

Всъщност истината е, че красотата е субективно понятие и тя е различна в очите на всеки човек. Най-важното в любовта е не толкова отсрещният човек да изглежда блестящо по общоприетите стандарти, а да ти пасва на теб.

В тази връзка може да се каже, че едно влюбване става чрез обмяна на енергия. Когато енергията на другия съвпадне с твоята, се осъществява едно чисто ново енергийно тяло, което представлява всъщност любовта.

Тази енергия е нещо, което човек носи в себе си. Затова е много трудно да се влюбиш в някого с времето. Обикновено веднага щом го видиш, разбираш дали изпитваш нещо към него или не. Дори да не се получи любов от пръв поглед, човек усеща дали отсрещният е с потенциал да стане негова любовна половинка (в истнския смисъл).



Едно влюбване става на енергийно ниво
Всяко влюбване става чрез обмяна на енергия

С времето е възможно да се получи привързване, обикване, приятелство, но не и истинска любов. Защото всяка любов е предшествана задължително от влюбване, което е невъзможно при енергии, които не си пасват.

Сигурно сте чували, че един мъж може да бъде с една красива жена, но да не е влюбен в нея. Същото важи и при жените, разбира се. Причината е именно в това, че тя не е неговата духовна половинка. Оттук идва изводът, че външността няма нищо общо с влюбването и съответно любовта.

Друг аргумент в тази насока е фактът, че един влюбен човек вижда в този, когото обича, най-красивия мъж/жена. Това става на духовна основа, благодарение на енергията, която се обменя. В крайна сметка, за да има флуиди, трябва да има привличане на много по-високо от физическото ниво.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.