Невероятно, но факт! Жена се храни с тоалетна хартия

0
304

В медицината това състояние е познато като болест на Пика

Колкото и невероятно да ви звучи британката Джейд Силвестър се храни с тоалетна хартия.

Жената е от град Гейнсбъро, графство Линкълншир. Джейд е майка на пет деца и ежедневно поглъща по едно руло тоалетна хартия.
Тя проявила шокиращата потребност на втория месец от бременността си с най-малкия й син.

тоалетна хартия
В медицината това състояние е познато като болест на Пика

Точно тогава Джейд установила, че изпитва неудържимо желание да хапне тоалетна хартия.
Първият път, след като се отдала на желанието си, превърнала консумацията на тоалетна хартия в неизменна част от ежедневието й.

Самата Джейд твърди, че това, което я привлича най-силно в необичайната „храна“, е текстурата й – най-вече специфичната сухота на тоалетната хартия, която й доставя несравнимо удоволствие, когато похапва от нея.Всъщност колкото и да е странна тази зависимост, тя съществува. М медицината е известна като болест на Пика.
Тя представлява вид хранително разстройство, което е свързано с приема на различни продукти от нехранителен произход (включително и на тоалетна хартия). То се дължи на липсата на желязо в организма.

Джейд осъзнава колко много вреди на организма си по този начин, но желанието е по-силно от нея. Всеки ден тя се изправя пред този проблем. Опитва се да си забрани честото ходене до тоалетна, тъй като е наясно, че няма да успее да устои на изкушението да вкуси от любимата си тоалетна хартия.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.