След повече от три десетилетия се роди загадъчно дете с черни очи

0
464

Кели била ужасена от това, което се разкрило пред нея

След повече от три десетилетия, загадъчно дете с чисто черни очи се появи отново.

Жители на английското графство Стафордшър разкриват, че неочаквано са срещнали дете с изцяло черни очи. Очевидката Кели разказва, че мистериозната среща се състояла по време на разходката й из Брезовата долина в Канок Чейс.

черни очи
Кели била ужасена от това, което се разкрило пред нея

Тя била в компанията на дъщеря си, когато изведнъж чули оглушителни детски писъци.
Двете с дъщеря й веднага се втурнали, за да помогнат на изпадналото в беда дете. Те обаче така и не успели да го открият. След дългото лутане най-накрая спрели, за да си починат малко.

Точно в този момент пред Кели застанало малко момиченце, което криело очите си с ръка. То започнало бавно да отдръпва ръката си от очите и тогава тя забелязала, че детето няма зеница, склера и ирис.



В този момент Кели се ужасила от вида на детето, застанало пред тях, хванала дъщеря си за ръката и се опитали да избягат от зловещото на пръв поглед създание.
Поглеждайки назад, за да види отново странното дете обаче, тя не вижда никого, защото него вече го няма там.

Специалисти припомнят, че първата среща с необикновеното дете датира от далечната 1982 година. Тогава също като Кели група местни жители чули детски писъци. Малко след това те видели детето с напълно черни очи. Въпросното дете обаче по никакъв начин не е свързано с нещо свръхестествено, категорични са специалистите.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.