Резултатите от ДНК тест шокираха съпрузи

1
279

Всичко щеше да е прекрасно, ако не беше толкова ужасно

Съпрузи си направиха ДНК тест, който ги остави без думи и едва не ги доведе до шок.

ДНК тестът бил направена от китайската двойка в очакване на първата им рожба. Целта на ДНК теста била да са сигурни, че детето им ще се роди здраво и няма риск от появата на генетични заболявания.

днк
Всичко щеше да е прекрасно, ако не беше толкова ужасно

Вместо да получат отговор на въпросите си, съпрузите останали шокирани от резултатите. Те ясно сочели, че двамата са брат и сестра. Двамата били шокирани от резултата. По-късно станало ясно, че бащата на булката е връзка с майката на съпруга.
Именно от тази връзка на бял свят се появил той – младоженецът.

Майката на младоженеца напуснала този свят преди две десетилетия. Двете деца – булката и младоженеца живеели в съседство. Те израснали заедно, а по-късно помежду им се зародила и любов. Така един ден те стигнали до решението да създадат собствено семейство.



Всичко щеше да е прекрасно, ако обаче не беше толкова ужасно.
Двамата младоженци си спомнят, че докато имали връзка всички им казвали, че си приличат страшно много. Двамата обаче взимали това на майтап и не обръщали сериозно внимание.

Разбира се след като резултатът от ДНК тестът излязъл наяве, двойката се разделила. Така и не става ясно каква е съдбата на тяхната рожба, пише zajenata.bg.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. И ние можем да се по похвалим с ужасни неща. В България шета софийския д-р Емил Борисов Трифонов с офис на ул. „Хайдушка гора“ № 11, който взема пари да прави ДНК тестове, след което се покрива и ни тест, ни вест от него. Изчаква нещата да се потулят, и пак излиза на лов

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.