Валери Божинов причини на Николета най-лошото!

0
332

Валери Божинов съсипва жестоко Николета Лозанова, след като узна, че пак е с Ники Михайлов!

Футболистът Валери Божинов е реагирал крайно зле на новината, че бившата му жена отново е с мъжа, когото той ненавижда. Любовта на Николета Лозанова с Ники Михайлов е накарала нападателят на „Партизан“ да сбъдне най-ужасния кошмар на бившата плеймейтка.

Още щом узнал, че Ни Ло се закача с бившия си след всичко, което избълва за него преди, Божинов моментално спрял издръжката й. Така тв водещата олекна с 2 бона месечно и ще трябва да издържа себе си и дъшеря си само със заплатата от „Папараци“.

Причината Валери Божинов да е бесен на Николета е, че по време на брака им тя го накара да застане публично срещу Ники Михайлов, а сега на практика го предава. Той не одобрявал такова поведение, особено след като намрази вратаря в червата.

Въпреки че конфликтът им тогава бе предизвикан от жените им, двамата национали действително се намразиха. Те избълваха какви ли не неща един за друг.



Валери Божинов съсипа Николета Лозанова
Валери Божинов разби Николета Лозанова

След като Валери Божинов и Николета Лозанова сложиха края обаче, същото сториха и Алисия и Николай Михайлов. Сега се стига до нов каранбол, тъй като двама от четиримата пак са заедно, но другите този път не са.

Предполага се, че Николета ще си търси правата по съдебен път, защото Валери е длъжен да дава пари за малката Никол. Това обаче ще се проточи във времето, а междувременно тв водещата ще трябва да се оправя напълно сама.

„Той е луд! Какво като тя го е разочаровала, нали има дъщеря от нея. Детето не е виновно, трябва да му дава пари.“ – коментират из светските среди.

Действията на Валери Божинов са в противовес с изказванията му. Той винаги е тръбял, че Никол е най-важната жена в живота му, но се оказва, че за да накаже майка й, наказва й нея.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.