Безотказно: Просто изречете тази молитва и ще се заринете в пари и благополучие!

3
4685

Тази молитва върши чудеса

С тази молитва може да преобърнете живота си. И то непременно към по-добро. Просто изречете тези думи и в живота ви ще се случат чудеса. Молитвата действа безотказно. Вие ще се заринете с пари и ще ви се случат такива неща, за които дори не сте посмели да си мечтаете.

Молитва за благоденствие

Резултатите са повече от изумителни. Просто прочетете с чувство тази молитва. Необходимо е да се повтаря сутрин и вечер, в полусънно състояние, в продължение на един месец.

Ефектът се получава и много по-рано, а случващото се е невероятно. Молитвата е универсална. Подходяща е за всеки, който иска да подобри живота си. Ето само какво трябва да изречете:

“Даровете на Бога – са моите дарове. Аз използвам всеки момент от деня. С мен са Божествената хармония, мир и изобилие. Божията любов излиза от мен, благославя всеки, който попада в моето обкръжение.Божествената любов ме лекува сега. Не се боя от зло, защото Бог е с мен. Аз винаги съм бил заобиколен от свещения ореол на Божествената любов и сила. Аз твърдя, чувствам, знам и вярвам решително и позитивно в това, че очарованията на

Божествената любов и бдителност насочват, изцеляват и се грижат за всички в семейството ми и за тези, които аз обичам. Аз прощавам на всички и искрено излъчвам Божествена любов, мир и доброжелателно за всички хора, независимо от това къде са те.

В центъра на моята същност цари мир, това е мир на Бога. В тази тишина аз чувствам Неговата сила, насочване и любов на Неговото Свято Присъствие.

Аз по Божествен начин се направлявам по всичките ми пътища. Аз съм чисто русло за Божията любов, истина и красота. Аз усещам как през мен протича Неговата река на мира. Знам, че всичките ми проблеми се разтварят в ума на Бога. Пътищата на Бог – са мои пътища.

Думите, които говоря, стигат там, където ги изпращам. Аз се радвам и възнасям благодарност, разбирайки, че ще получа отговор на молитвата си. И това е така”.

loading...

3 КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.