Топ новина: Виж всичко за сватбата на Григор Димитров и Никол!

0
361

Григор Димитров и Никол Шерцингер вече започнаха организацията по сватбата си!

Въпреки съмненията за сериозността на отношенията им, Григор Димитров и Никол Шерцингер се решиха на брак. Това обаче не е топ новината на деня, а фактът, че сватбата им ще бъде проведена в София.

Да, тенисистът и певицата ще се венчаят на родна земя, което е голям жест на бившия вокал на The Pussycat Dolls. Именно това е и причината Никол да дойде в нашата страна, а не толкова, че е искала да придружи любимия си за Sofia Open.

Докато Григор Димитров се потял на корта, Шерцингер прекарала цялото си време в търсене на църква и други неща по организацията на венчавката. Помогнала й много майката на Гришо, която я придружила по съответните места, тъй като певицата не познава България.

В крайна сметка двете успели да намерят подходящото място за сключването на църковен брак. Това е католическият храм „Св. Йосиф“. Църквата е идеална за случая, понеже Никол е католичка.



Григор Димитров и Никол на сватба в София
Григор Димитров и Никол правят сватба в София

„Бракът между православен и католик често създава пречки, защото не навсякъде са готови да изпълнят церемонията. В нашия храм обаче няма никакви проблеми за това.“ – издават хора от църквата.

Прпомняме, че Григор Димитров направи предложение на 38-годишната мулатка в Италия, Портофино, на 12 септември миналата година. Тогава мнозина не вярваха, че този брак ще се състои, заради разликата им от 13 години, но явно любовта им е по-голяма от очакваното.

Очкава се Гришо и Никол да се оженят в края на годината, когато сезонът в тениса ще е приключил. На церемонията в София надали ще присъстват много хора. Дори се говори, че певицата нарочно пожелала да се омъжи в България, за да не вдига много шум.

Все още не е поставен пред тях въпросът за децата. Времето на Шерцингер за това изтича и затова се предполага, че още от догодина двойката ще започне с опитите за бебе.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.