Тежка съдба връхлетя певицата Лияна…

0
476

Лияна е толкова красива, а с така тежък живот дотук!

Фолк дивата Лияна не може да се похвали с много лек живот. За разлика от повечето си колежки в бранша, Лили от дълги години е принудена да се бори с ударите на съдбата.

Към днешна дата изпълнителката на „Каменно сърце“ е сама. Тя няма спътник в живота от няколко години насам. Последният й официален възлюбен беше бащата на детето й.

Именно с него е свързана най-голямата драма в живота на Лияна. Мюсюл лежа в затвора няколко години, а през това време подлагаше жена си на психически тормоз, че ако не го изчака, ще си има големи проблеми.

Лили все пак не успя да го дочака напълно. Тя му изневери с футболиста Благой Георгиев, което също я нарани, защото Благо я заряза безкомпромисно.



Тежка съдба за Лияна
Съдбата на Лияна е тежка

Любовните драми на Лияна са жестоки. Преди 3 години тя беше в афера с двама мъже, с които се запозна във „ВИП Брадър“. Това бяха фотомоделът Мариан Кюрпанов и покойният вече Павел Чернев. И двамата обаче не пожелаха да имат нещо сериозно с нея.

В последните години певицата отсъстваше изцяло от общественото полезрение. Тя се завърна миналата година, когато изкара нова песен, придружена с видеоклип.

За целия период, в който я нямаше, Лили не е успяла да намери истинския мъж за себе си. Брюнетката признава, че все още е сама и чака своята голяма любов.

„Нямам мъж от много време. Не се появява този, когото търся. Изпатих си в миналото и вече търся само джентълмени, които могат да се отнасят с една жена подобаващо.“ – споделя Лияна.

Говори се, че фолк дивата не само не е имала гадже от години, но и почти не си е лягала с мъж. Господата, минали през леглото й в този период, се броели на пръсти. Нещо, което със сигурност е голяма изненада за всички.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.