Сърцето на Цветелина Грахич се разби на хиляди частици!

0
394

Цветелина Грахич е толкова сломена, че едва ходи на работа!

Босненската певица от „Шоуто на Слави“ вече официално е „сингъл“. Цветелина Грахич се озова в клуба на необвързаните след раздяла с колегата си Кристиян Шаламанов.

Цвети и Крис бяха сгодени и възнамеряваха да се оженят тази година, но певицата е хванала музиканта в изневяра. В продължение на няколко дни тя е обмисляла бъдещето на връзката им, но в крайна сметка решила, че не може да му прости и го напуснала.

За това допринесъл много и фактът, че изневярата на македонския циганин не е била еднократна, а той е въртял цяла връзка зад гърба на годеницата си. Обида, която тя нямало как да подмине.

Кристиян разби сърцето на Цветелина Грахич
Цветелина Грахич понесе жесток удар от Кристиян Шаламанов

Любовта между Цветелина Грахич и Шаламанов на практика беше от разстояние. Тя живее и работи в България, докато той обикаля корабите, където свири в оркестър. По този начин Кристиян се е запознал с любовницата си.



Цвети пожертва много заради Крис. Тя се изгаври с колегата си от шоуто Георги Милчев – Годжи, за да се сгоди за македонеца от ромски произход. Преди 3 години Грахич имаше нещо с китариста на „Ку-ку бенд“, но избра корабния музикант.

Тази година босненката ще навърши 26 г. и се счита, че желае вече да създаде свое семейство. Разбитото й сърце обаче в момента й пречело да започне да сбъдва мечтата си, Затова смятала да си даде малко почивка от мъжете засега.

„Тя е много наранена от мъжете. Очакваше, че ше срещне принца и ще се омъжи за него, но не се получи така. Кристиян я предаде по най-болезнения начин.“ – споделят източници, близки до певицата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.