Шок и ужас за Юксел Кадриев: Виж какво става с 16-годишната му щерка!

0
1757

Юксел Кадриев не иска да повярва, че Габриела прекарва по този начин ежедневието си!

Новинарят Юксел Кадриев бере страшни ядове с дъщеря си. 16-годишната Габриела кара изключително труден пубертет, който побърква близките й и главно родителите й.

Доскоро нито баща й, нито майка й знаели какви ги върши Габи извън училище. Тя се отдавала на всякакви пороци. Пушела цигари, пиела алкохол, но май-лошото е, че употребявала марихуана, пише Pik.bg.

Девойката даже не се криела и публикувала снимки от своите купони със забранените за непълнолетни вещества. Юксел Кадриев обаче отдавна не ползвал Facebook, тъй като държал на личното си пространство. Затова тънел в невидение какво се случва с дъщеря му.

Журналистът на Би Ти Ви е известен с нощния живот, който води. Така оставял Габриела без контрол по цели нощи и тя използвала възможността да пуши и пие.



Юксел Кадриев е в шок заради Габриела
Юксел Кадриев се видя в шок и ужас заради щерка си

Съучениците й разкриват, че нямало междучасие, в което тя да не е на т. нар. пушком, присъщ за всяко училище. Тя едва дочаквала края на часа, за да се отправи към зоната за пушене на учениците.

Според запознати, цялото поведение на момичето било продиктувано от липсата на родителски контрол. Габи карала много тежък пубертет, тъй като майка й Бонка от години живее с новото си семейство в Сърбия, а баща й или все е на работа, или се запива по кръчмите нощем.

Тийнейджърката използвала гузната съвест на Юксел Кадриев, за да му харчи парите. Новинарят й давал огромни джобни и непрестанно й покривал всякакви дрешки, които си харесала. Телефонът й струвал повече от 1000 лв., а на връстниците й телефоните били от порядъка на 200-300 лв.

Говори се обаче, че щом научил какви ги върши дъщеря му, Юксел решил да бъде много строг. Той я заплашил, че ако не спре с пороците, ще я прати в Сърбия при майка й, отдалечавайки я от всичките й приятели.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.