Ето как да носите плетени дрехи, без да изглеждате като пенсионери

0
563

Плетивата винаги са на мода

Вероятно сред вас има доста хора, които обичат да носят плетени дрехи. Ако обаче имате известни притеснения, че в тях изглеждате като пенсионери, то този материал е за вас.

Разбира се, ние нямаме нищо против пенсионерите.

плетени дрехи
Плетивата винаги са на мода

Но съгласете се, не би ви било приятно някой ваш познат да ви каже, че изглеждате като пенсионери, а в действителност вие едва сте достигнали 30-те.

Безспорно плетивата са онези дрехи, които дават сърце и уют на всеки един гардероб през зимата.
Мнозина обаче не носят плетени дрехи, защото се срамуват и се страхуват, че изглеждат като пенсионери. Смятат, че те вече не са модерни и биха изглеждали смешно в тях.



Но, ако ви кажем, че именно плетивата са любими на дизайнери от ранга на Valentino, Versace, Stella McCartney, вероятно ще погледнете с друго око на тях.
Стилните сезонни пуловери от кашмир например трябва да присъстват във всеки един гардероб. Те сякаш никога не излизат от мода.

Valentino пък се заиграват с голите гърбове на дълги жилетки от кашмир или пък ги правят така, че да висят от едната страна.
Така или иначе трактовката на плетивата е доста обширна – плетка около парче плат, дизайнерски трикотаж или пък дебел вълнен пуловер.

Не забравяйте, че моделът и начинът, по който ще съчетаете плетивата са в основата на перфектната визия, пише ladyzone.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.