Ето какво разкрива цветът на дрехите ви за вашия характер

0
254

Цветът на облеклото е отражение на вашата аура

Както вече споменахме цветът на облеклото ви издава много тайни за вашия характер.

Изборът на цвят на облеклото обаче не е само въпрос на вкус. Той е и отражение на аурата ви. В следващите редове можете да откриете какво издава вашият избор на цвят на облеклото:

облеклото
Цветът на облеклото е отражение на вашата аура

Розово
Хората, които избират розов цвят на облеклото искат да бъдат харесвани. В същото време те излъчват много положителни емоции и любов.

Червено
Този цвят е силен и доминиращ. Той издава страст, чувственост и не на последно място и доза агресия. Хората, които обичат този цвят са екстроверти.



Лилаво
Лилавото несъмнено е цветът, символизиращ богатството и лукса. Той е символ на романтизъм и кралско величие. Хората, които избират този цвят са духовни личности. Това е цветът на артистичните души, които са изключително чувствителни.

Бяло
Този цвят на облеклото е символ на добротата, чистотата и невинността. Той се харесва най-вече от позитивните хора. Те са смели, искрени, контактни и уверени в себе си.

Жълто
Това е цветът, символизиращ вдъхновение и интелект. Хората, които обичат облеклото им да е в този цвят винаги могат да повдигнат градуса на настроението. А що се отнася до усмивката им – тя е заразителна.

Оранжево
Асоциира се с положителната енергия и позитивното отношение към живота. Тези хора работят с лекота в екип и са много интерактивни, пише ladyzone.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.