Откриха еликсира на младостта: С него винаги изглеждате на 30! (Това са тайните му съставки)

0
566

Еликсира на младостта е открит

Еликсира на вечната младост е разгадан. Млади и красиви, това е мечтата на всяка представителка на нежния пол. Във всички времена това е бил стремежа на бедните и богати дами, на чиновничките, на елитарните дами, на учените и амбициозните бизнесменки. За козметични процедури и кремове на младостта се харчат хиляди.

Този еликсир ни прави млади и красиви

Различните разкрасителни манипулации са познати на богатите. Но освен че са скъпи, не винаги са безопасни. Тези лечения не са винаги и ефективни. И след кратко време трябва пак и пак да се повтарят.

Все пак има жени, които изглеждат значително по-млади за възрастта си. Такава е и жената на снимката. Реалната възраст на жената е на 69. Никой обаче не може да й даде повече от тридесетина.

Тя не е готова да разкрие самоличността си, но пък е разкрила тайната си за вечната младост. С този универсален еликсир тя поддържа красотата и младостта си напред в годините. И в нея не е намесена нито хирургическия нож, нито скъпите козметични кремове и процедури.



Тя е осъществила мечтата да милиони жени по света. И тя е да изглежда млада и красива. Жената от фотото твърди, че това е факт именно с тези съставки. А резултатът се вижда и с просто око. Кожата й е гладка, без бръчки, косата й е гъста. И най-удивителното е, че не побелява.

За този еликсир, който ни дарява вечната младост, са необходими следните съставки. Които могат да се намерят във всеки магазин и пазар. За целта са ни необходими два лимона, 500 г мед, 100 грама ленено семе и една скилидка чесън.

Приготвянето му също е лесно. Обелете единия лимон и скилидката чесън. Пасирайте ги и към тях прибавете необеления лимон. Отново се пасират. Така получената смес се прибавя към меда. След това добавяме лененото семе и отново пасираме.

Сместа се прибира в буркан и се съхранява в хладилника. Консумира се по една чаена лъжичка. Три пъти на ден, преди хранене. Гарантирано този еликсир ни съхранява млади и красиви.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.