Невероятно: Хвърлете монетата и желанието се изпълнява! (Става само на определени места)

0
477

Монетата се хвърля там, където искаме да се върнем

Монетата се хвърля и на места, където се изпълняват желания. Но малцина знаят, че на определени терени монетата изпълнява определени неща. Различни едно от друго.
Ако хвърлете монетата там, където блика получавате късмет. В личния си живот.

Монетата носи късмет

Но метнете ли я в реката друго се случва с вас. И то е промяна в живота ви, но към по-добро. Потокът има друга сила. В него може да хвърлете парата, ако искате романтичната ви връзка да продължи. Тогава любимия ви човек ще бъде само до вас.

Монета хвърляме в морето, когато искаме да укрепим здравето си. И да решим здравословните си проблеми. Но не само вашите, но и на конкретен човек. Само трябва да споменете името му, ако искате да се излекува.

В парка хвърляме монетата, за да се отървем от депресиращите си състояние. Лекува се стрес, умора, негативни емоции.Ако искаме да се избавим от някаква негативна програма, която ни съпътства. Пуснете монетка на кръстопът. И проговорете на себе си или мислено „Платено е!”.



Метнете ли я в ручей, през ограда или канавка, тогава викате късмета. Или си го връщате.

Пуснете ли я в клисура или долина тогава се избавяте от някаква неврогенна или психична болест.Във водопада правите някакъв мистичен „договор” със стихията. Това обещава водата да се отнася благосклонно към вас. И да ви „върне жеста”, като ви помага да разрешите различни проблеми.

Метнете монетата през лявото си рамо. Това е гаранция, че ще се избавите от завист, уроки и зли врагове.Дребните пари имат едно „изискване” при процедурата. Никога не трябва да съжалявате за тях. Защото така плащате за услугата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.