Искаме да сме слаби: Тогава не гледайте само калориите! (Това е в пъти по-важно от тях)

0
337

Обикновено дамите и господата свързват излишните килограми с калориите

Калориите са „виновни” за наднорменото ни тегло. Поне такава е официалната версия за сланинките и паласките, които натрупваме. За които били винаги „виновни” единствено калориите. Поне така се смяташе преди Но тази теория вече е готова да бъде отвята тотално.

Не са важни само калориите

Диетоложката Александра Милър я преобръща на триста и шейсет градуса. Според експертът важни са не само калориите.А за слабата ни фигура е необходимо и определено количеството протеин. Който ние да поемаме всеки ден. Заради което би било редно повече да се фокусираме върху протеина, а не на калориите.

Според диетоложката протеина има много и още недотам известни ползи за организма. Не само поддържа тялото ни слабо и фино, но и ни прави изключително енергични. Другата полза за нашия организъм от наличието на протеин е, че ни държи сити. С негова помощ ние изпитваме по-малко глад.

Протеинът е в основата на градежа на мускулите по цялата ни физика. И с негова помощ успяваме винаги да се чувстваме в кондиция.Не е тайна, че за всяко тяло има определена диета, която ни помага. Защото всеки един хранителен режим е уникален сам по себе си.



И единствено протеинът се оказва уникалната формула. Която ще ни помогне да се избавим от наднорменото тегло. А и с радост да се оглеждаме в огледалото. Като се любуваме винаги на фина и красива фигура.

Александра Милър е категорична, че е важно за диетите какъв е ежедневния ни прием на калории. Но не по-маловажно е количеството на протеин, който поемаме.За отслабването ни важи и това, че приема на протеин е в право пропорционално отношение спрямо телесното ни тегло.

„За женският организъм се препоръчва прием на осем грама протеин на килограм телесно тегло. Нормата е ежедневна”, препоръчва специалистката.Това означава, че ако искаме да сме слаби, да завишим нормата на протеина с около 50 на сто. Такава е най-благоприятната доза.

Така запазваме мускулната си маса по време на диетата.Най-добре е процеса на слабеене да съчетаем със силови тренировки. По този начин напълно контролираме и апетита си, убедена е Милър.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.