Истината за Мариана Векилска и Башар Рахал изплува на повърхността!

0
9351

Мариана Векилска е особено близка с Башар Рахал от много години!

Журналистката Мариана Векилска и актьорът Башар Рахал пазят приятелство от почти 30 години. Двамата се запознават като тийнейджъри и след това остават близки, каквито са и до днес.

Клюката гласи, че в самото начало на тяхното познанство между тях е пламнала и любовната искра. Това се случило в студентските им години.

Башар вече бил в НАТФИЗ, но едва първи курс. Мариана по онова време също искала да стане актриса. Тя се доверила на своя приятел за подготовката. В последния момент обаче, по неизвестни причини, Векилска се отказала и не се явила на изпита.

Въпреки че не стават колеги, Рахал и Мариана Векилска остават близки приятели. За това помага и професията, към която се насочва червенокосата днес хубавица. Тя става журналистка и взима многократно интервюта от Башар.



Мариана Векилска и Башар Рахал
Мариана Векилска има минало с Башар Рахал

Днес водещата на „Тази събота“ е омъжена за радиоводещия Симеон Колев, от когото има син. Това обаче не й пречи да се вижда редовно и с приятеля си актьор, който така усърдно й е помагал да се готви за прием в НАТФИЗ.

„Той ме разбира отлично, защото се знаем от деца. С него споделям всичко, понеже знам, че ще ме изслуша и ще ми подаде ръка винаги.“ – споделя Мариана Векилска за Башар Рахал.

Голямата мечта на журналистката обаче не е свързана с актьорството, а с манекенството. Като 17-годишна тя триумфира в конкурс за красота, а след това дори за година работи във „Визаж“. После обаче пътят й отива в друга посока.

„Исках много да бъда манекенка, фотомодел, нещо такова. Не се получи, но и като журналистка се чувствам отлично.“ – разкрива Мариана Векилска.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.