Неочаквано: Анджелина Джоли трогна Брад Пит след развода!

0
320

Анджелина Джоли се разведе, но продължава да счита Брад Пит за близък човек!

Актрисата Анджелина Джоли трогна бившия си съпруг. Хубавицата даде изявление за Би Би Си, в което посочва Брад Пит като вечна част от нейното семейство.

Очевидно фактът, че двамата имат шест законни деца, се отразява на Анджи и тя е наясно, че блондинът ще бъде завинаги в живота й. Нещо повече, тя се надява отношенията им да бъдат дори още по-добри оттук нататък.

„Винаги ще бъдем семейство. Ще преминем през тази трудност. Мисля само за децата и как да преживеем случващото се.“ – споделя Анджелина Джоли.

Припомняме, че този развод се превърна не само в един от най-известните, но и в един от най-скандалните в света. Анджи и Брад се изпокараха жестоко по време на развода. Актрисата дори обвини бившия си във физическо насилие върху децата им, но това не бе доказано.



Анджелина Джоли и Брад Пит заровиха томахавката
Анджелина Джоли трогна Брад Пит след развода им

Сега обаче Джоли очевидно си е взела поука и не иска вече да бъде в лоши отношения с Пит. Затова изказването й пред медиите определено е по-меко и търсещо примирието.

Въпреки добрия тон на Анджелина обаче, някои от децата им не са никак добре настроени към баща си. Такъв е случаят с най-големите Мадокс и Пакс, които не искат и да чуят за Брад.

Както е известно, двамата тийнейджъри не са се явили на нито една среща с баща си през последните месеци. Останалите деца на звездната двойка се виждат редовно с актьора.

„Ситуацията с двете момчета не е лесна. Те не изпитват никаква привързаност към баща си и може би с връзката им е свършено.“ – пишат в САЩ.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.