Вдовицата на Димитър Цонев разкри: Аз печелех повече от него, но…

0
299

Мариана, която остана вдовица след смъртта на Димитър Цонев, все още вижда мъжа си на сън!

Новинарят Димитър Цонев, който се спомина преди половин година, е имал до себе си изключително оправна жена. Това става ясно от интервюто, което Мариана даде за „Комбина“.

Въпреки че Митко е известният в семейството, той е печелел значително по-малко от своята съпруга. Тя се занимава с търговия с метали, от която изкарва огромни суми. Докато мъжът й работеше за скромна журналистическа заплата в БНТ.

„Аз печелех повече, но това никога не го е комплексирало. Той беше толкова над нещата. Казваше, че му давам свободата да бъде добър журналист. Защото за да си такъв, не трябва да имаш финансови грижи.“ – каза Мариана Цонева в ефира на Нова ТВ.

Бракът между Димитър Цонев и Мариана продължи 33 години. Двамата са били гаджета 3 години преди това. Което значи, че миналата година приключи една 36-годишна любов.



Жената на Димитър Цонев
Съпругата на Димитър Цонев опитва да продължи живота си

Митко е бил едва на 20 г., когато се е запознал с бъдещата си жена, която пък е била само на 19 г. Когато Деси Цонева се ражда, двамата са съответно на по 23 и 22 г. Затова в началото това, че имат дете, много им е пречело да се забавляват.

Относно трагедията, която сполетя семейството, Мариана сподели, че първа е предусетила какво се случва със съпруга й. Когато разбрала, че го боли не само главата, но и вратът, осъзнала, че става въпрос за аневризма.

Журналистическата съпруга все пак не губи своята жажда за живот. Тя е успяла да продължи напред, като за това много й е помогнало семейството. Синът й се пренесъл да живее при нея, а мисълта за внучето й я крепи всеки ден.

Мариана все още сънува Димитър Цонев. Той много пъти й се е появявал на сън, което й дава сили, тъй като знае, че той е някъде около нея.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.