Организмът ни предупреждава преди инфаркт: По тези шест признака!

0
603

Преди инфаркт организма ни предупреждава

Месец преди да получите инфаркт, нашия организъм ни сигнализира. По тези шест признака. Тогава и сами вие може да направите така, че да се предпазите от него. Първият признак е недостиг на въздух. Ако белите дробове не получават достатъчно количество кислород, тогава и сърцето няма да има достатъчно кръв.

Инфарктът е предсказуем

Преди инфаркт някои хора изпитват симптоми, подобно на настинка и грип. При тази ситуация веднага се свържете с личния си лекар. Тези признаци могат да ви алармират, че може да получите сърдечен удар до месец.

Другият признак е тежест в гърдите. Често хората игнорират и не обръщат внимание на този симптом. Мислят, че това не е нещо специално и е напълно нормално. Тежестта в гърдите е един от най-ярките признаци.Той показва, че инфаркт може да получите във всеки един момент.

Студена пот и виене на свят са другите признаци, за които ни сигнализира нашия организъм. Това може да се случи месец преди фаталният момент. Дължат се на лошо кръвообращение. Влияят на потока на кръв към мозъка. В този случай се нарушава правилното му функциониране.



Следващият симптом за инфаркт е хроничната умора. С нея нашето тяло също ни предупреждава, че може да получите сърдечен удар.Много трябва да внимавате, ако се чувствате уморени и отпаднали дори след ставане от сън. Или ако сте си почивали дълго време. Това означава само едно. И то е, че сърцето ви не получава достатъчно количество кръв.

Смъртните случаи в последните години от инфаркт стават все повече и повече. За това е необходимо да разпознаете тези шест признака. Колкото по-навреме, толкова по-добре за вас и здравето ви.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.