Глория шокира Симона Загорова! Става нейна състудентка

0
738

Глория ще сбъдне една своя мечта, която отдавна трябваше да осъществи!

Попфолк фурията Глория смята да се възползва от времената, в които се намира българското образование, и да запише висше, пише в. „Таблоид“. Примата мисли да следва от следващата учебна година.

Певицата е завършила аграрен техникум в Две могили. Дипломата й за средно образование не й служи в момента за нищо, тъй като е за тракторист. Затова изпълнителката на „Крепост“ обмисля варианти, които ще й осигурят по-добро бъдеще.

Засега Глория още избирала точната специалност, но има вероятност да се спре на университета на дъщеря си, което ще бъде шок за Симона Загорова. Мони учи в Нов Български университет и дори вече преполови обучението си.

Гло засега се е насочила към Музикална педагогика. Така тя ще може да преподава пеене един ден, след като вече е на възраст и не може да си позволи да бъде толкова актуална в средите на попфолка.



Глория и Симона
Глория ще става състудентка на Симона

Практиката фолк диви да стават висшистки стана тенденция в последните години. Райна завърши Психология в Благоевград, както и Кали. Магда още преди време се дипломира с Икономика в Свищов, а Анелия завърши паралелката именно на Симона Загорова.

Ивана и Малина имат висше още отпреди да се занимават с пеене. Първата е завършила Техническия в София, а втората Ветеринарния в Стара Загора. Певецът Борис Дали пък е дипломиран в УНСС.

Когато Глория се запише да следва, тя ще бъде на навършени 44 г. Това значи, че ще завърши най-рано на 48 г., а ако реши да изкара и магистратура, може да отиде чак до 50-годишна възраст.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.