Ако гълъб кацне на прозореца? Какви послания ни отправя

0
4021

Ако гълъб кацне на прозореца, това вещае разнообразни поличби

Гълъб на прозореца е добро предзнаменование. Защото още на ковчега на Ной, при потопа, гълъбът е символизирал на доброто, благата вест. А с маслиновата клонка в човката носи мир и спокойствие.

Гълъб на прозореца е поличба

Вярвате или не, има събития и случки, които ни съпътстват и извън нашето съзнание.

Логическото ни мислене и разума. Такива са и посланията, които носи гълъба, кацнал на нашия прозорец. Може да не е непременно бял.

Какво може да означава? Добра поличба е, ако красивото пернато се приземи на нашия прозорец. Обикновено появата му свързваме с добри вести. Ако птицата е долетяла от другаде и дълго време стои на перваза, означава следното. И то е, че носи мир и спокойствие в този дом.



Щом пернатия кацне на перваза и след това започва да почуква с човка по стъклото, посланието може да е следното. И то е, че вещае добро. Но то не се отнася лично за вас, ако не е влезнал през прозореца.

Гълъб, кацнал на терасата, също не е лош знак. Според някои вярвания това вещае смърт за близък човек. Но опасенията не се отнасят за гълъбите. Защото тези прелестни птици са предвестници на нещо прекрасно, положително и позитивно.

Изобщо гълъбът не е предвестител на лоши новини, а точно обратното. Ние сме съвременни хора и често не вярваме на някои неща. За тях пък казваме, че в общи линии са „бабини деветини”. Но не винаги обяснението е толкова просто. Защото има ситуации, случки, които стават в ежедневието и повтарящи се събития, които означават нещо.

Носят знаци, послания и поличби. Такова е то и за гълъба, кацнал на нашия перваз или до прозореца ни. Хората, свързани с окултното, са повече от категорични-гълъбът е вестител на добрите послания. Само положителни моменти ще имаме, щом този пратеник на небесата се приземи близо до нас. Той е проводник между небето и земята и ни вещае добри вести.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.