Блага вест: Голямо щастие сполетя Ани Цолова!

0
617

Ани Цолова е на седмото небе след уникална новина!

Журналистката Ани Цолова получи една от най-добрите вести в своя живот. Тя стана леля за втори път, което е огромно щастие за нея, научи TOPactualno.com.

Братът на водещата на „Здравей, България“ се сдоби с втора рожба. Стоян Георгиев, който също е журналист и който се подвизава в Би Ти Ви като част от „Тази сутрин“, вече има син, след като преди 6 години се сдоби с дъщеричката си Дана. Момченцето сега е кръстено на името на дядо си Георги.

Раждането се е състояло в АГ болница „Света София“. Ани Цолова не е успяла да присъства, но веднага след работа се запътила към медицинското заведение с цветя в ръце, твърдят колегитге й.

Стоян е женен от над 7 години. Съпругата му Катина е в близки отношения със сестра му и дори се говори, че именно журналистката ще бъде кръстница на малкия Жорко.



Ани Цолова - брат
Това е братът на Ани Цолова

Както е известно, някои църкви не позволяват кръвен роднина на бебето да бъде негов кръстник. Затова Стоян и Катина се очаква да потърсят църква, която да им позволи Ани Цолова да кръсти детето им.

Ани и Стоян са много близки от деца. Именно това кара вторият да последва кака си преди години и също да следва Журналистика.

Има слухове, че репортерът е приел тежко раздялата на сестра си с Би Ти Ви преди време. Това обаче не е повлияло на отношенията им. Макар и в двете най-конкурентни телевизии, двамата все още са много близки.

Честито на Стоян и Катина, както и цялата им фамилия!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.