Драмата на Слави Трифонов: Шоуменът призна голямото си нещастие!

0
403

Слави Трифонов не е щастлив и вече започва да губи надежда, че някога ще бъде!

Шоуменът Слави Трифонов е сред най-богатите бизнесмени в нашата страна, но не може да се похвали с лично щастие. Очевидно всичките пари, които има, не са в състояние да осмислят живота му.

Истината е, че Дългия страда от години и причината е ясна. Той не може да се задоми, защото просто не среща жената на своя живот. Тъжно или не, тв водещият чукна 50 г. като ерген без деца.

„Изпял съм една песен („Няма любов“) преди много години. Тя казва всичко.“ – споделя с тъга Слави Трифонов.

Той разкри душата си в своето шоу наскоро. По време на гостуването на Алисия и Илиян, шоуменът каза как се чувства. Гологлавият тв и музикален продуцент призна, че не е щастлив, пише Slava.bg.



Слави Трифонов е нещастен
Слави Трифонов не е щастлив човек

Нещата в живота, които го радват, са екипът, който сам е направил, родителите му, сестра му и племенникът му, който обича като свой син. Всичко останало за него е доста болезнено, защото в личен план не е постигнал почти нищо.

Не е тайна, че Слави Трифонов има много властен характер. Във всяка връзка с жена той държи да командва и това почти винаги свършва фатално за него.

Най-пресният пример е този с танцьорката Мартина Огнянова. Тя накрая не успя да изтърпи да бъде цял живот птичка в златна клетка и му изневери с боксьор. Вече дори има дете от него.

Що се отнася до децата, времето на Слави изтича. Да, той може да се сдобие с наследник по всяко време, но надали ще го види как се превръща в зрял човек.

Алекс Раева, с която Дългия също въртеше любов в шоуто си, имаше съшия проблем с продуцента. Дори има слухове, че е направила аборт от него преди десетина години, след като той й е наредил.

Няма съмнение, че за драмата на Слави Трифонов и той самият има известна вина. Дали обаче най-после ще успее да преодолее това, което го спира да има семейство вече толкова години?!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.