Шокова бомба за света: Ева Лонгория разкри болестта си!

0
470

Ева Лонгория каза своя голям проблем в живота!

Красавицата от „Отчаяни съпруги“ Ева Лонгория не е в изрядно състояние на здравето. Въпреки уникалната си визия, която поддържа от години, актрисата има проблем, който допреди ден почти никой не знаеше, научи TOPactualno.com.

Оказва се, че хубавицата с мексикански корени страда от рядко заболяване, от което побеляват рано-рано всички косми по тялото. Именно то е причината естественият цвят на косата на манекенката в момента да е бял.

„Косата ми побеля още когато бях на 18 г. Такъв ми е генът от майка ми.“ – споделя Ева Лонгория пред американската преса.

Майка й носи същото заболяване. То се предава по майчина линия и най-често хваща жените. Затова, ако звездата от „Отчаяни съпруги“ има дъщеря един ден, то със сигурност тя ще прихване тази болест.



Ева Лонгория е с болест
Ева Лонгория

Засега обаче е много слабо вероятно Ева изобщо да има деца. Миналата година тя се омъжи за трети път, но все още не е заченала, а е на почти 42 г.

Говори се, че актрисата има репродуктивни проблеми. Това е другото нещо, от което тя страда.

Ева Лонгория, разбира се, по никакъв начин не показва, че има някакво заболяване. Тя боядисва косата си от 24 години насам. Относно останалите косми по тялото, красавицата ги премахва изцяло, но не защото са бели, а защото обича да бъде изрядно епилирана.

Припомняме, че Ева Лонгория изигра образа на Габриел Солис в хитовата поредица „Отчаяни съпруги„. В продължение на 8 години тя беше една от най-обсъжданите жени в света, тъй като Габи се превърна в любимка на мнозина.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.