При настинка: Преди да посегнете към хапчето, направете това! (Действа вълшебно)

0
360

Настинка и грип, две ужасни неща

Настинка и грип, комбинацията е болка и страдание. Защото навън все още не се е запролетило. Но преди да посегнете към хапчето, направете тези четири стъпки. С тези бързи и ефективни методи, лечението е гарантирано. И от настинката и грипа няма да остане и помен.

Настинка се лекува с народни илачи

Докторите също го препоръчват. Поне повечето от тях. И те веднага не ни насочват към антибиотика, а ни препоръчват следните стъпки към оздравяването.

Първата е да пием много вода и чайове. Колкото ни е възможно повече.Защото това е безотказен начин срещу настинка.

Приемането на течности не е нещо ново или непознато. Пиенето на вода действа благоприятно на организма. Чисти шлаки и бори наднорменото тегло. Тези лековити течности не позволяват на организма ни да се дехидратира.



Защото в противен случай получаваме срив на имунната система. А това стане ли, грипа, настинката и всевъзможните болести мигом ще ни „нападнат”. И задълго ще ни тръшнат на леглото.

Следващата стъпка към здравето е мощна гаргара с топла вода и сол. Тази комбинация е изключително успешна. Илачът лекува и е много евтино. Приготвянето му също е елементарно. Просто в топла вода се разтваря чаена лъжичка сол. И се прави гаргара. Която пък успокоява и лекува раздразненото гърло.

Другата важна стъпка при настинка е солена вода за нос. Познато е още като физиологичен разтвор. Солена вода за носа ни. Лекува успешно раздразнената лигавица на носната ни кухина. Освен това солената вода не води до никакви странични действия. Също и не предизвиква други симптоми.

Четвъртата стъпка в пътеката на здравето е лечебната пилешка супа. И то с макарони. Няма друго, подобно вълшебство.Но се препоръчва не гореща, а само топла. Тя върши чудеса. Против настинка и грип.

Топлата супа с пиле не дразни гърлото, а го лекува. И е с доказан лечебен ефект. Защото успокоява мускулите. Освен това има поразително антистресово действие върху целия ни организъм.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.