Не е за вярване! Какво се случва с Годжи?

0
326

Цялото му тяло крещи, че има нужда от почивка

Напоследък все по-голяма част от почитателите на музиканта Георги Милчев-Годжи си задават въпроса какво се случва с него. Всички те са сериозно притеснени за състоянието му.

Годжи
Цялото му тяло крещи, че има нужда от почивка

Вероятно и на вас ви е направило впечатление, че в последно време Годжи изглежда доста по-блед от обичайното. Почитателите му твърдят, че той е сломен и прекалено уморен. По всяка вероятност това му състояние се дължи на липсата на почивка заради множеството му ангажименти в „Шоуто на Слави“ и участията му по заведения и дискотеки.

Липсата на почивка се отразява пагубно върху Годжи. Сякаш вече цялото му тяло крещи, че се нуждае от отдих. Такъв обаче скоро не се очертава.
Той наистина изглежда така, сякаш физическите му сили са на предела и е тотално изчерпан.

При поредното участие на Годжи в едно от заведенията в Студентски град преди няколко дни, той направо бе нападнат от фенове. Не успяха да го спасят нито охранителите, нито пък сцената. Всички студенти и студентки искаха да се снимат с любимия си музикант.



За тяхна радост Годжи имаше търпението да обърне внимание на всеки един от тях и да увековечат срещата си със снимка. Именно поради тази причина той няма възможност да довърши нито една от песните си докрай, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.