Златка Димитрова сбъдва още една от големите си мечти

0
220

Плеймейтката и Миро вдигат сватба

След множеството препятствия, които животът й поднесе, Златка Димитрова е на път да сбъдне още една от големите си мечти.

Златка Димитрова
Плеймейтката и Миро вдигат сватба

Припомняме, че неотдавна Златка Димитрова роди своята рожба. Да има дете бе най-голямата мечта в живота й. След като тя вече се сбъдна, плеймейтката гледа напред и е на път да сбъдне и още една от мечтите си.

Златка Димитрова се радва на майчинството си от октомври, миналата година.
Горещата мълва от последните няколко дни носи, че двамата с изгората й Миро стягат сватба. Злати винаги е мечтала да се види в булчинска рокля и да застане пред олтара до любимия си.

След като двамата с Миро се сдобиха с рожба, очевидно са се решили и на следващата важна крачка в живота на всяка двойка – сватбата.
По всичко личи, че Златка Димитрова е пленила сърцето на Миро.За никого не е тайна, че той преживя изключително труден развод със съпругата си. Причина за това стана Златка Димитрова, по която той си изгуби ума.
Майката на Миро обаче все още не може да приеме Злати като своя снаха. Дори появата на рожбата им, не успя да разтопи ледовете помежду им, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.