Икономична ултравкусотия: Омлет по селски с бекон (лесна рецепта)

0
377

Този омлет по селски с бекон става страшно апетитен

Предлагаме ви рецептата за омлет по селски с бекон. Икономично и лесно ястие, което става повече от апетитно и разяждащо. Непременно го опитайте, за да не съжалявате после.

омлет по селски с бекон
Омлет по селски с бекон се прави повече от лесно и е много икономичен

Трябват ни 500 грама картофи, 150 грама кашкавал, четири яйца, 200 грама бекон, една глава лук, индийско орехче, сол на вкус, черен пипер, магданоз.

Първо трябва да си нарежем на малки парченца бекона, но може да използваме в рецептата и пушени гърди. Запържваме ги след това на тигана.

Към тях прибавяме нарязаните на едро картофи, заедно с нарязания на ситно лук и отново запържваме. След това ги поръсваме с настъргания кашкавал и със ситно нарязания магданоз, докато са още в тигана.



Накрая ни остава само да разбием и подправим яйцата с подправките и да ги изсипем отгоре върху останалите вкусотийки. Запържваме леко и вече всичко е готово за едно хубаво похапване.

Този омлет по селски се прави за нула време. Много е лесен, изключително бърз и винаги се получава чудесен резултат. Дори и да не сте добри в кулинарията, няма начин да не ви се получи супер.

А и от друга страна тази вкусотия не е никак скъпа и може да си я забърквате за обяд или вечеря, дори по времето на трепетно очакване на месечната си заплата.

Пожелаваме ви да си го изядете с огромен апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.