Уау! Гаджето на Орлин Павлов е идеалната жена (СНИМКИ – ТРЕПАЧ)

0
574

Орлин Павлов прежали Яна и не само това, но и я замени с идеалната жена!

Певецът Орлин Павлов не спира да забива красавица след красавица. Последната му изгора обаче сякаш бие по точки всички жени в живота му.

Става въпрос за Цветелина Роскин. Това е жената, залегнала в сърцето на бившия вокалист на „Каффе“. Тя върти любов с него от края на миналата година, пише Pik.bg.

Цвети, която приятелите наричат Лина, е фотомодел, но рядко има ангажименти. Това не е поради липса на предложения, а защото красавицата доста подбира.

Лина засега няма договор с нито една модна агенция, но към нея предявява интерес „Модел мениджмънт“. Има вероятност скоро да подпише именно с тази компания.



Орлин Павлов
Орлин Павлов съблазни невероятна красавица

Според запознати, Орлин Павлов бил просто луд по манекенката. Източници твърдят, че бил много повече влюбен, отколкото в Яна Акимова навремето.

По всичко личи, че певецът може би най-после ще помисли за сватба и деца. Той наближава скоростно 40-те, но все още не се е погрижил за личния си живот.

Лина е първата сериозна връзка на Орлин от 4 години насам. През 2013 г. един от шампионите на „ВИП Брадър“ бе зарязан от Яна, която предпочете бизнесмена Петко Димитров.

Към днешна дата това сякаш изглежда добре-дошло за Павлов, тъй като той върти любов с уникална хубавица. Мерките й са почти идеални. Става дума за 86 см. гръд, 63 см. талия и 90 см. ханш при ръст от 175 см.

Говори се, че Орлин вече обмислял да й предложи да живеят заедно. Дори се замислял за брак с нея.

Вижте в снимки неземната красавица, която топли леглото на Орлин Павлов!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.