Няма по-големи егоисти от тези две зодии! Без да им пука, ще ви забият нож в гърба

0
358

Тези две зодии ще ви забият нож в гърба

Тези две зодии ще ви заколят и окото им няма да мигне. Метафорично казано. Но никак не е на шега. Това са двете зодии от зодиака, но които изобщо не им пука за вас. И преди всичко и най-вече гледат и обичат само себе си. Собственото си спокойствие, удобство и съществуване.

зодии
Тези зодии са най-големите егоисти

Няма по-големи егоисти от тях! Без да им пука, ще ви забият ножа в гърба. До дръжката. Кои са те? Първата е зодия Близнаци. Бъбриви и чаровни. Такъв е този въздушен знак. Но под това лежерно поведение се крие жестока пресметливост. На представителите от зодия Близнаци изобщо не им пука за вас.

„Разбиране” и „съчувствие” са думите, които те са изхвърлили завинаги от своя речник. Който по принцип е богат, защото те са виртуози на думите. Но на празните приказки. Недостатъците на хората ги дразнят безкрайно.

Затова те не могат да се въздържат от груби забележки към тях. Често могат да наранят и най-близките си хора. Правят го ей така. Без задни мисли, злост или лоши намерения-просто от любов към хубавата клюка.



Познаваме Близнаците като адаптивни, любопитни и подвижни. Но не подозираме, че са и хора, на които им липсва дълбочина. И постоянство. Едва ли биха стигнали до нож в гърба. Толкова много усилия. Просто острия им език е достатъчен.

Другата от двете зодии, които не ще се церемони с вас е зодия Скорпион.Този знак винаги е готов за мъст. Стига да го обидите, може да стигне и до убийство. Скорпионът ще ви отмъсти тогава, когато най-малко може да го очаквате.Представителите на този воден знака са агресивни по природа.Често се държат с другите, като малоумни.

Това също е запазена марка за тях. Скорпионите силно обичат и силно мразят. Ще направят всичко за вас, ако сте техен човек. Враг ли сте им или сте ги „настъпили по опашката”, тогава ще намерят начин да ви го върнат тъпкано.И ще го запомните. Затова, бъдете нащрек с тези две зодии.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.